Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω, εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου Μαθιάτη, στην επίσημη ιστοσελίδα της Κοινότητάς μας.

Με τη δημιουργία της ιστοσελίδας το Κοινοτικό Συμβούλιο Μαθιάτη εγκαινιάζει ένα σημαντικό βήμα ενημέρωσης και επικοινωνίας με τους κατοίκους της κοινότητας, τους αποδήμους μας, αλλά και με όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους.

Μέσω της ιστοσελίδας μας στοχεύουμε στην προβολή της τοπικής μας κοινωνίας, της ιστορίας και του πολιτισμού, των ηθών και εθίμων μας, του φυσικού πλούτου και της ανθρώπινης δημιουργίας αλλά και, στην ενημέρωση για τις δραστηριότητές και για σημαντικές αποφάσεις του Συμβουλίου.

Σε αυτή την ιστοσελίδα μπορείτε επίσης να εκφράζετε τις δικές σας εισηγήσεις και απόψεις, για βελτίωση των υπηρεσιών του Συμβουλίου, τις οποίες αναμένουμε για μελέτη και εφαρμογή, όπου βέβαια είναι αυτό δυνατό να γίνει.

Είμαστε πάντα έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε το καλώς νοούμενο συμφέρον του χωριού μας και του καθενός από εσάς. Όλοι είμαστε ταγμένοι να υπηρετούμε τον τόπο μας με σύνεση και αποτελεσματικότητα. 

Φιλικά,

Θεόδωρος Κυριάκου Τσάτσος
Προέδρος Κοινοτικού Συμβουλίου Μαθιάτη